ذخیره خبر                    RSS                     چاپ خبر

برگزاری کنفرانس اندیشه های نوین و خلاق در مدیریت ، حسابداری، مطالعات حقوقی و اجتماعی

امروزه همه جوامع در صدد توسعه دادن به دانشهای خود در حوزه های مختلف علوم و آشنایی با رویکردهای نوین علمی هستند. از آنجا که این ضرورت در تخصص هایی چون مدیریت، اقتصاد و حسابداری به عنوان سکان تحول اداری و سازمانی محسوس تر بوده و علوم اجتماعی نقشی بنیادین در تحقق یک نظام فکری منسجم و تمدن‌ساز دارد، تحقیق در این دسته از  علوم و نقد و ارزیابی مبانی مختلف آنها اهمیت و جایگاه والایی پیدا می‏کند. لذا بر آن هستیم تا با برگزاری  کنفرانس اندیشه های نوین و خلاق در مدیریت ، حسابداری ، مطالعات حقوق واجتماعی به انتشار یافته های نوین در زمینه های مختلف این علوم و نیز بررسی چالش های علمی و اجرایی  آن بپردازیم.
دانشگاه علامه خویی با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرقان اقدام به برگزاری کنفرانس اندیشه های نوین در مدیریت ، حسابداری، مطالعات حقوقی و اجتماعی نموده است.در این راستا، کميته علمي و اجرایی کنفرانس، از تمامي اساتيد، پژوهشگران و نویسندگان محترم دعوت مي نمايد مقالات خود را كه حاوي آخرین و جدیدترین دستاوردهای پژوهشی و علمی در يکي از زمينه هاي محورهای اصلی  کنفرانس و يا ساير زمينه هاي مرتبط مي باشد، به دبيرخانه کنفرانس ارسال نمايند

دبیر علمی کنفرانس  : دکتر ناصر نصیری

لینک کنفرانس